O nama

Happy spot je mesto gde se obrazuju deca i odrasli u osnovnom obrazovanju rada na računaru i engleskog jezika.

U savremenom svetu se ne može zamisliti obrazovanje bez poznavanja rada na računaru i engleskog jezika. Zato je HAPPY SPOT pravo mesto za Vas.

Ukoliko želite da Vaše dete bude IT-pismeno, škola računara Happy Spot u Novom Sadu je pravo mesto za Vas. Naš specijalizovani centar za obuku na računaru u svojoj ponudi ima raznovrsne i pažljivo osmišljene kurseve za decu uzrasta od 5 -14 godina.

Kod nas možete da proširite ili obnovite Vaše znanje engleskog jezika. Na raspolaganju su Vam kursevi za sve uzraste i nivoe znanja za decu i odrasle.

Misija *** Happy Spot ***

  • Širiti znanje kroz kreativan rad, igru i zabavu.
  • Deca su naše bogatstvo i mi smo tu zbog njih.
  • Srećno mesto pod suncem u svakom vremenu.

U prijatnom ambijentu škole računara Happy Spot svim mališanima nudi najbolje uslove za sticanje znanja za jedno od najpopularnijih zanimanja.

Časove rada na računaru vodi visokokvalifikovani predavač Nataša Subić, koja poseduje više od 15 godina iskustva u nastavi iz informatike. Obuke sa različitim uzrastima, među kojima je najmlađi polaznik imao 4 godine, preko osnovaca i srednjoškolaca, do visokog obrazovanja, čini Natašu kvalifikovanim predavačem.

Kurseve engleskog jezika predaje Jarmila Marković koja garantuje kvalitet u radu svojim visokim obrazovanjem i više od 12 godina iskustva u radu, i velikim brojem zadovoljnih polaznika.

*Neka vaše dete bude pismeno i spremno za današnji svet!*