Kursevi

 


– Osnovni kurs za decu

Trajanje kursa: Tokom školske godine (na mesečnom nivou)

Termini dolaska i cena : 1 dolazak nedeljno  – 2000,00 din

2 dolazaka nedeljno  – 3500,00 din

Trajanje časa: 1 sat

Obuka za rad na računaru za decu predškolskog i školskog uzrasta. Prilagodjeni programi rada za najmladje. Deca uče rad na računaru – primena računara, organizacija fajlova, raspoznavanje ekstenzija, teksualni i grafički fajlovi i rad na internetu.


– Kurs programiranja za decu

Trajanje kursa: Tokom školske godine (na mesečnom nivou)

 

Termini dolaska i cena : 1 dolazak nedeljno  – 2000,00 din

2 dolazaka nedeljno  – 3500,00 din

Trajanje časa: 1 sat

Kurs programiranja za decu od 7 do 14 godina. Kroz lako prihvatljiv način slaganja puzli deca uče osnove algoritma i programiranja. Ovakav vid rada na računaru pomaže mladima da nauče da razmišljaju kreativno i sistematski, i savladavaju osnovne veštine za život u 21. veku.


– Letnji/Zimski kurs računara za decu 

Trajanje kursa: 2 nedelje (ponedeljak – sreda – petak)

Trajanje časa: 1 sat

Cena: 3500,00 din

Obuka za rad na računaru za decu predškolskog i školskog uzrasta. Prilagodjeni programi programiranja za najmladje. Obuka za vektorsku i rastersku grafiku za školsku decu. Neka vaše dete zna šta radi.


Učimo zajedno za decu od 7 do 14 godina

Trajanje kursa: Tokom školske godine

Trajanje časa: 1 sat

Cena: 300,00 din

Redovnim temeljnim radom radom se postižu dobri rezultati u Školi. Naravno zbog obaveza koje roditelji imaju svakodnevno, nisu u mogućnosti da pruže kvalitetnu kontrolu i proveru znanja svojoj deci. Zato je tu E-Skola Novi Sad koja će zajedno sa vašom decom učiti, izrađivati školske i domaće zadatke. Vidljiv pomak i napredak u radu!


Proslava rođendana

Za sve polaznike i prijatelje Happy Spot-a nudimo i mogućnost proslave rođendana. Obeležite Vaše najlepše trenutke, u prijatnom prostoru i po popularnoj ceni od 2.000din/dva sata.
Dođite da porastemo zajedno!


Biblioteka

Sa željom da deci pružimo znanja i u papirnom obliku, svim polaznicima Happy Spot kurseva potpuno BESPLATNO na raspolaganju je biblioteka sa velikim brojem zanimljivih knjiga. Takođe, kod nas mogu da se opuste i odmore uz dobru 3D knjigu.