8. Novosadsko BIG dečije leto

Novosadsko BIG dečije leto koje će ove godine, po osmi put, biti održano na brojnim lokacijama u Novom Sadu, od 24. juna do 31. avgusta, obeležiće preko 270 programa za decu uzrasta od 3 do 14 godina.

Posebnost ovogodišnje manifestacije biće slogan ,Kada kazaljke krenu unatraške” povodom odluke Evropske unije koja je 2018. godinu proglasila Evropskom godinom kulturnog nasleđa. Organizator manifestacije 8. Novosadsko BIG dečije leto Dečiji kulturni centar, se uz saradnju sa preko 30 različitih institucija i organizacija  među kojima  je i HAPPY SPOT, ove godine pridružio inicijativi i aktivnostima koje imaju za cilj da približe značaj kulturnog nasleđa najmlađim građanima.

U okviru svečanog otvaranja 8. Novosadskog BIG dečijeg leta,  u nedelju 24. juna u 18 časova u prizemlju tržnog centa BIG (Sentandrejski put broj 11), publika će imati priliku da prisustvuju programu za decu i roditelje koji će prirediti članice plesnog kluba Partizan 2, hor Do re mi, mali glumci, pevači iz Kulturnog skloništa i novosadski kapueristi. Nakon svečanog otvaranja prisutni će moći i da se pridruže bazaru kreativnih radionica na kom će se predstaviti HAPPY SPOT kao i sve institucije i organizacije koje su pripremile letnje programe za decu.

UŽIVAJTE I OVOG LETA U RADIONICAMA HAPPY SPOT-a!!!!!